Документи засвідчувального характеру з діловодної документації Києво-Могилянської академії (за матеріалами Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського) - Міцан Т. В. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2007)
У даній публікації представлені такі види діловодної (справочинної) документації Києво- Могилянської академії  XVIII ст., як атестати, свідоцтва та паспорти студентів і викладачів КМА, що зберігаються в фондах Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського (далі – ІР НБУВ).