Реєстр І. П. Крип’якевича "Київські друки XVII–XVIII ст.” - Ковальчук Г. І. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2007)
Досліджуючи історію Відділу стародруків та рідкісних видань Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського, ми знайшли машинопис, на саморобній обкладинці якого рукою І.П. Крип’якевича написано: “І. Крип’якевич. Київські друки ХVІІ–ХVІІІ ст. Тимчасовий реєстр”. Унизу сторінки – “Чорнилом дописані видання із списку “Книги печатанныя в типографии КП Лавры”. Власність І. Крип’якевича”.